| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Karell Gott

Csatlakozott: 2006.11.23. Csütörtök 15:41 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Tapolca
|
Elküldve: Hétf. Júl. 26, 2010 1:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szevatok Srácok!
Lassan itt az idő,gondoltam írok pár sort.Remélem idén megint megyünk Sopronba nem?Főleg,hogy bővültünk 2db e30-cal.Az egyik NeedforSpeed gépe,kollégám vette meg.
A másik meg,hallom megint volt szöllősgyörökön tuningtali, VWgolfosok voltak lenn Tapolcáról,látták a vasadat Sovi.Mondották is hogy volt egy e30 m3 4 türrel.
Szóval remélem idén ismét együtt megyünk-leszünk.
Addig meg vigyázzatok Magatokra,üdv Nektek!!!!! _________________ E21 323i |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
snicer79

Csatlakozott: 2007.02.11. Vasárnap 18:24 Hozzászólások: 703 Tartózkodási hely: Kaposvár
|
Elküldve: Hétf. Júl. 26, 2010 8:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szevasz Karell cimbi! Te,Zamárdiba esetleg? 7.én? Amúgy remélem én is,hogy megint együtt lehet a csapat Sopronban mint mindig,f@sza lenne! És örülök,hogy jó kezekbe került NFS gépe és megint jól meg fogom sasolni csak vigyázzon rá a srác! Sovi barátom kitett magáért,nagyon f@sza gépet hozott össze,nem sok rohangál belőle.... Full egyedi Sovi design! Most már csak az M3-as mocival tököl...  _________________ BMW E23 730i V8 (Oo=[][]=oO) Mert lesben áll A CÁPA!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sovi81

Csatlakozott: 2007.01.13. Szombat 22:08 Hozzászólások: 7639 Tartózkodási hely: Balaton
|
Elküldve: Kedd. Júl. 27, 2010 3:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kiinduló hozzászólás | Karell Gott írta: | Szevatok Srácok!
Lassan itt az idő,gondoltam írok pár sort.Remélem idén megint megyünk Sopronba nem?Főleg,hogy bővültünk 2db e30-cal.Az egyik NeedforSpeed gépe,kollégám vette meg.
A másik meg,hallom megint volt szöllősgyörökön tuningtali, VWgolfosok voltak lenn Tapolcáról,látták a vasadat Sovi.Mondották is hogy volt egy e30 m3 4 türrel.
Addig meg vigyázzatok Magatokra,üdv Nektek!!!!! | Előkerült az elveszett ember!!! Hali!
Én is remélem,hogy úgy lesz!
Igen volt "tuning tali" Kb 50 autóval... Na,de inkább ezt hagyjuk!
Örülök,hogy bővültetek! Mi maradtunk ugyanúgy,mert Pityú és Zoli b@szik megvenni a BMW-ket
Addig is jók legyetek!  _________________ BMW-vezetés élménye! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
PITYU3xx
Csatlakozott: 2007.06.03. Vasárnap 20:22 Hozzászólások: 1234 Tartózkodási hely: H-LENGYELTÓTI
|
Elküldve: Kedd. Júl. 27, 2010 9:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kiinduló hozzászólás | Sovi81 írta: | Kiinduló hozzászólás | Karell Gott írta: | Szevatok Srácok!
Addig meg vigyázzatok Magatokra,üdv Nektek!!!!! | Előkerült az elveszett ember!!! Hali!
Örülök,hogy bővültetek! Mi maradtunk ugyanúgy,mert Pityú és Zoli b@szik megvenni a BMW-ket
Addig is jók legyetek!  | gyülekeznk az elveszettek jóóó napot!élö egyenesben jelenkezem manchaster-böl!azért a háttérben figyelek ám rátok inni helyettem is sopronban jok legyetek! szevasztok   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sovi81

Csatlakozott: 2007.01.13. Szombat 22:08 Hozzászólások: 7639 Tartózkodási hely: Balaton
|
Elküldve: Csüt. Júl. 29, 2010 12:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Örülünk,hogy figyelsz barátom!
Arra gondoltam,ha eladnád a nyergest,akkor vehetnél egy X6-ot
Vigyázz ám az úton! Aztán jó lenne,ha jönnétek Sopronba is! _________________ BMW-vezetés élménye! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Capo

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
snicer79

Csatlakozott: 2007.02.11. Vasárnap 18:24 Hozzászólások: 703 Tartózkodási hely: Kaposvár
|
Elküldve: Pént. Júl. 30, 2010 5:18 pm Hozzászólás témája: Re: oto |
|
|
Kiinduló hozzászólás
Kitűnő!!! Bár mondjuk arra befizetnék,ha Sopronba be futnál egy E30-cal...  _________________ BMW E23 730i V8 (Oo=[][]=oO) Mert lesben áll A CÁPA!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Capo

|
Elküldve: Szomb. Júl. 31, 2010 7:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
Kiinduló hozzászólás | Sovi81 írta: | Kiinduló hozzászólás | Karell Gott írta: | Szevatok Srácok!
Addig is jók legyetek!  |
Én biztos Bmw-vel megyek.Összedobjuk a pízt és elmegyünk Atika 20-ával. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
snicer79

|
Elküldve: Szomb. Júl. 31, 2010 5:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kiinduló hozzászólás | Capo írta: | Kiinduló hozzászólás | Sovi81 írta: | Kiinduló hozzászólás | Karell Gott írta: | Szevatok Srácok!
Addig is jók legyetek!  |
Én biztos Bmw-vel megyek.Összedobjuk a pízt és elmegyünk Atika 20-ával. |
Én sajátra gondoltam,de így sem rossz...  _________________ BMW E23 730i V8 (Oo=[][]=oO) Mert lesben áll A CÁPA!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sovi81

|
Elküldve: Vas. Aug. 01, 2010 7:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
Közben készülget a hátsó futóművem. Homokfuvózva lett,alapozó és piros
Így néz ki:
 _________________ BMW-vezetés élménye! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pici

Csatlakozott: 2007.12.22. Szombat 19:22 Hozzászólások: 4436 Tartózkodási hely: Cégénydányád
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
snicer79

|
Elküldve: Vas. Aug. 01, 2010 11:42 am Hozzászólás témája: |
|
|
F@sza ám!  _________________ BMW E23 730i V8 (Oo=[][]=oO) Mert lesben áll A CÁPA!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sovi81

|
Elküldve: Vas. Aug. 08, 2010 7:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sovi81

|
Elküldve: Vas. Aug. 08, 2010 7:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
És asszem az új hátterem!!!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kenyi E46

Csatlakozott: 2008.08.09. Szombat 12:10 Hozzászólások: 454 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: Vas. Aug. 08, 2010 10:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
íjj ha!  _________________ Ha nem tetszik ahogy vezetek, akkor tűnés a járdáról!!!
Jobb láb a gázon, bal láb a jobb lábon!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|