BIMMERTeam Sopron - Fórum :: Téma megtekintése - MadoxM5
Tartalomjegyzék BIMMERTeam Sopron - Fórum
BIMMERTeam Sopron - Fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   Regisztráció/RegistrierenRegisztráció/Registrieren 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

MadoxM5
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bemutatkozó topic új tagoknak
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
czupi

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 15, 2010 8:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kiinduló hozzászólás
Pici írta:
Busz Metro Willamos Laughing Laughing Laughing

Bassz.... Confused Akkor azért nincs BMW-m, mert én csak busszal jártam...
Hát... Surprised Elöbb is szólhattatok volna!!!! Mad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ArniM5

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 26, 2010 9:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én VW Crafter használom, vagy az asszony Lupo -ját.
Ha ritkán használod nem szokod meg az erőt, így nem kell venned drágább és erősebb autót Smile)
A Budaörsön mondták raktak turbot 1,5 millioért M5 re. Vmi 650 LE (pontosra nem emlékszek) lett és a gyári kuplung is birta még.
Lehet Turbositani kellene neked is Very Happy
madoxM5

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 27, 2010 5:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kiinduló hozzászólás
ArniM5 írta:
Én VW Crafter használom, vagy az asszony Lupo -ját.
Ha ritkán használod nem szokod meg az erőt, így nem kell venned drágább és erősebb autót Smile)
A Budaörsön mondták raktak turbot 1,5 millioért M5 re. Vmi 650 LE (pontosra nem emlékszek) lett és a gyári kuplung is birta még.
Lehet Turbositani kellene neked is Very Happy

Megköszönném ,ha tudnál vmi elérhetőséget erről, mert komolyan érdekel a dolog... Very Happy

Bár általában én sem mindig ezt nyúzom, de jelenleg minden mobil eszköz elment, amik vannak azokba meg nem szívesen ülök bele, de ha lesz mellé vmi, a tuning akkor is érdekel ! Király
ArniM5

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 27, 2010 7:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ok
Szóval én hozzájuk hordom az autóm ha vmi bibi van vele. (bár nyilván eddigi ilyen kevés km használatommal max az olajcsere). Az elözö 330d is Ök csinálták, ezt az M5 is ott szervizelték így mertem megvenni.
Budaörsi ipartelepen vannak, BMW az életük. (minden más szinte ipari hulladék Very Happy ) Syntech a nevük. De javítanak vagy tuningolnak más autókat is, nagyon szép autók vannak néha ott javítás alatt. Ha + 20 LE-t akarsz ha több százat megcsinálják. Nagyon többet nem akarok írni róluk, csak fényezésnek tűnne. Beszélj velük...
A Telefon számukat leírom neked a privátba. Általában 10.00 nél elöbb ne hívd , inkább sokáig dolgoznak.

u.i: Én szeretek odajárni, rendesek. Sok sikert!
ArniM5

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 27, 2010 8:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szét offoljuk témát, de már mindegy. Laca majd megöl minket...Very Happy
Én most így állok a géppel, Laca segítségével. Nagyon többet nem akarok rákölteni. Nekem elég. De kiváncsi lennek egy majd 700Le-s E39 re azért.... Cool Ha belevágsz szólj mindenképpen, felmegyek énis Budaörsre megnézem....

madoxM5

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 28, 2010 7:50 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kiinduló hozzászólás
ArniM5 írta:
Szét offoljuk témát, de már mindegy. Laca majd megöl minket...Very Happy
Én most így állok a géppel, Laca segítségével. Nagyon többet nem akarok rákölteni. Nekem elég. De kiváncsi lennek egy majd 700Le-s E39 re azért.... Cool Ha belevágsz szólj mindenképpen, felmegyek énis Budaörsre megnézem....

Zsír a gép ! Very Happy

Ha szabad még egy kérdést, az első toldatot hol sikerült beszerezned és mennyi pénz volt ? Very Happy
ArniM5

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 28, 2010 1:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ebay röl való az eredeti, én meg lemásoltattam müanyagossal. Igy van most plusz 2 db ha véletlen törne Smile
madoxM5

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 29, 2010 11:35 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kiinduló hozzászólás
ArniM5 írta:
Ebay röl való az eredeti, én meg lemásoltattam müanyagossal. Igy van most plusz 2 db ha véletlen törne Smile

Vevő lennék rá ha esetleg eladod ?! Very Happy
ArniM5

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 30, 2010 1:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kiinduló hozzászólás
madoxM5 írta:
          Kiinduló hozzászólás
ArniM5 írta:

Vevő lennék rá ha esetleg eladod ?! Very Happy

36.000 forintért árultam a Teszveszen meg a Használtautón, nem tudom fent van-e még.
De ha teszel rá számolni kell azzal, hogy fentebb kell tekerni az orrát, mert leér a penge akkor....
ArniM5

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 30, 2010 2:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

http://www.autoalkatresz.hu/auto-karosszeria_utaster/optikai_tuning/bmw_e39_bmw_e39_m5_elso_lokharito_toldat-179836

A saját hirdetésem nem találtam, csinálni kellett újat Smile
madoxM5

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 01, 2010 12:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kiinduló hozzászólás
ArniM5 írta:
http://www.autoalkatresz.hu/auto-karosszeria_utaster/optikai_tuning/bmw_e39_bmw_e39_m5_elso_lokharito_toldat-179836

Esetleg megoldható lenne, hogy elküldöd, felpróbálom rögzítés nélkül, csak ,hogy miként mutatna a gépemen, ha jó fizetek, ha nem tetszik visszaküldöm ! Ja és mennyi lenne egy márkatársnak az ára ? Very Happy Very Happy Very Happy
ArniM5

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 01, 2010 1:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kiinduló hozzászólás
madoxM5 írta:
          Kiinduló hozzászólás
ArniM5 írta:

Esetleg megoldható lenne, hogy elküldöd, felpróbálom rögzítés nélkül, csak ,hogy miként mutatna a gépemen, ha jó fizetek, ha nem tetszik visszaküldöm ! Ja és mennyi lenne egy márkatársnak az ára ? Very Happy Very Happy Very Happy

Postán nem jó feladni, félek lesz vele vmi... Néha (kb két hetente) megyek Kecskemétre, tegnap is voltam. Nyilván fel kell próbálni, mert sosem lehet tudni, oda sem adnám ha nincs próba. Engem ne szidjon senki utána Smile
Nem igazán akarok belöle engedni, mert az eredeti brutál pénz volt. A 36.000 szerintem csak a töredéke.
madoxM5

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 01, 2010 1:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kiinduló hozzászólás
ArniM5 írta:
          Kiinduló hozzászólás
madoxM5 írta:
          Kiinduló hozzászólás
ArniM5 írta:

Postán nem jó feladni, félek lesz vele vmi... Néha (kb két hetente) megyek Kecskemétre, tegnap is voltam. Nyilván fel kell próbálni, mert sosem lehet tudni, oda sem adnám ha nincs próba. Engem ne szidjon senki utána Smile
Nem igazán akarok belöle engedni, mert az eredeti brutál pénz volt. A 36.000 szerintem csak a töredéke.

Semmi gond, akkor ne forszírozzuk, találtam már az e-bay -on 110 euro -ért egy általam ismert cégnél, csak azért kérdeztem rá a tiédre, mert az előny az lett volna, hogy felpróbálható, de 30-nál sajna nem adok többet érte, ezért nem akarom az idődet pazarolni Very Happy Very Happy Very Happy
ArniM5

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 03, 2010 1:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ok, rendben. Érdemes venned többet vagy lemásoltatni. Ha kap az orra ütést vagy leér egy úthiba miatt az fog törni először.
madoxM5

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 03, 2010 1:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kiinduló hozzászólás
ArniM5 írta:
Ok, rendben. Érdemes venned többet vagy lemásoltatni. Ha kap az orra ütést vagy leér egy úthiba miatt az fog törni először.

Köszi, először mindenképp próbálni fogok, mert nem biztos hogy az én kék szörnyetegemen is jól mutat majd ! Very Happy Very Happy Very Happy
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bemutatkozó topic új tagoknak Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
13 / 13 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Janics Sport Fot?