| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
czupi

|
Elküldve: Kedd. Jún. 15, 2010 8:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kiinduló hozzászólás | Pici írta: | Busz Metro Willamos  |
Bassz.... Akkor azért nincs BMW-m, mert én csak busszal jártam...
Hát... Elöbb is szólhattatok volna!!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ArniM5
|
Elküldve: Szomb. Jún. 26, 2010 9:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én VW Crafter használom, vagy az asszony Lupo -ját.
Ha ritkán használod nem szokod meg az erőt, így nem kell venned drágább és erősebb autót )
A Budaörsön mondták raktak turbot 1,5 millioért M5 re. Vmi 650 LE (pontosra nem emlékszek) lett és a gyári kuplung is birta még.
Lehet Turbositani kellene neked is  _________________ www.bmwvaros.5mp.eu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
madoxM5

|
Elküldve: Vas. Jún. 27, 2010 5:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kiinduló hozzászólás | ArniM5 írta: | Én VW Crafter használom, vagy az asszony Lupo -ját.
Ha ritkán használod nem szokod meg az erőt, így nem kell venned drágább és erősebb autót )
A Budaörsön mondták raktak turbot 1,5 millioért M5 re. Vmi 650 LE (pontosra nem emlékszek) lett és a gyári kuplung is birta még.
Lehet Turbositani kellene neked is  |
Megköszönném ,ha tudnál vmi elérhetőséget erről, mert komolyan érdekel a dolog...
Bár általában én sem mindig ezt nyúzom, de jelenleg minden mobil eszköz elment, amik vannak azokba meg nem szívesen ülök bele, de ha lesz mellé vmi, a tuning akkor is érdekel !  _________________ E39 M5 Forever |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ArniM5
|
Elküldve: Vas. Jún. 27, 2010 7:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ok
Szóval én hozzájuk hordom az autóm ha vmi bibi van vele. (bár nyilván eddigi ilyen kevés km használatommal max az olajcsere). Az elözö 330d is Ök csinálták, ezt az M5 is ott szervizelték így mertem megvenni.
Budaörsi ipartelepen vannak, BMW az életük. (minden más szinte ipari hulladék ) Syntech a nevük. De javítanak vagy tuningolnak más autókat is, nagyon szép autók vannak néha ott javítás alatt. Ha + 20 LE-t akarsz ha több százat megcsinálják. Nagyon többet nem akarok írni róluk, csak fényezésnek tűnne. Beszélj velük...
A Telefon számukat leírom neked a privátba. Általában 10.00 nél elöbb ne hívd , inkább sokáig dolgoznak.
u.i: Én szeretek odajárni, rendesek. Sok sikert! _________________ www.bmwvaros.5mp.eu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ArniM5
|
Elküldve: Vas. Jún. 27, 2010 8:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szét offoljuk témát, de már mindegy. Laca majd megöl minket...
Én most így állok a géppel, Laca segítségével. Nagyon többet nem akarok rákölteni. Nekem elég. De kiváncsi lennek egy majd 700Le-s E39 re azért.... Ha belevágsz szólj mindenképpen, felmegyek énis Budaörsre megnézem....
 _________________ www.bmwvaros.5mp.eu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
madoxM5

|
Elküldve: Hétf. Jún. 28, 2010 7:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
Kiinduló hozzászólás | ArniM5 írta: | Szét offoljuk témát, de már mindegy. Laca majd megöl minket...
Én most így állok a géppel, Laca segítségével. Nagyon többet nem akarok rákölteni. Nekem elég. De kiváncsi lennek egy majd 700Le-s E39 re azért.... Ha belevágsz szólj mindenképpen, felmegyek énis Budaörsre megnézem....
 |
Zsír a gép !
Ha szabad még egy kérdést, az első toldatot hol sikerült beszerezned és mennyi pénz volt ?  _________________ E39 M5 Forever |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ArniM5
|
Elküldve: Hétf. Jún. 28, 2010 1:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ebay röl való az eredeti, én meg lemásoltattam müanyagossal. Igy van most plusz 2 db ha véletlen törne  _________________ www.bmwvaros.5mp.eu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
madoxM5

|
Elküldve: Kedd. Jún. 29, 2010 11:35 am Hozzászólás témája: |
|
|
Kiinduló hozzászólás | ArniM5 írta: | Ebay röl való az eredeti, én meg lemásoltattam müanyagossal. Igy van most plusz 2 db ha véletlen törne  |
Vevő lennék rá ha esetleg eladod ?!  _________________ E39 M5 Forever |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ArniM5
|
Elküldve: Szer. Jún. 30, 2010 1:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kiinduló hozzászólás | madoxM5 írta: | Kiinduló hozzászólás | ArniM5 írta: | Ebay röl való az eredeti, én meg lemásoltattam müanyagossal. Igy van most plusz 2 db ha véletlen törne  |
Vevő lennék rá ha esetleg eladod ?!  |
36.000 forintért árultam a Teszveszen meg a Használtautón, nem tudom fent van-e még.
De ha teszel rá számolni kell azzal, hogy fentebb kell tekerni az orrát, mert leér a penge akkor.... _________________ www.bmwvaros.5mp.eu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ArniM5
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
madoxM5

|
Elküldve: Csüt. Júl. 01, 2010 12:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kiinduló hozzászólás
Esetleg megoldható lenne, hogy elküldöd, felpróbálom rögzítés nélkül, csak ,hogy miként mutatna a gépemen, ha jó fizetek, ha nem tetszik visszaküldöm ! Ja és mennyi lenne egy márkatársnak az ára ?  _________________ E39 M5 Forever |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ArniM5
|
Elküldve: Csüt. Júl. 01, 2010 1:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kiinduló hozzászólás | madoxM5 írta: | Kiinduló hozzászólás
Esetleg megoldható lenne, hogy elküldöd, felpróbálom rögzítés nélkül, csak ,hogy miként mutatna a gépemen, ha jó fizetek, ha nem tetszik visszaküldöm ! Ja és mennyi lenne egy márkatársnak az ára ?  |
Postán nem jó feladni, félek lesz vele vmi... Néha (kb két hetente) megyek Kecskemétre, tegnap is voltam. Nyilván fel kell próbálni, mert sosem lehet tudni, oda sem adnám ha nincs próba. Engem ne szidjon senki utána
Nem igazán akarok belöle engedni, mert az eredeti brutál pénz volt. A 36.000 szerintem csak a töredéke. _________________ www.bmwvaros.5mp.eu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
madoxM5

|
Elküldve: Csüt. Júl. 01, 2010 1:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kiinduló hozzászólás | ArniM5 írta: | Kiinduló hozzászólás | madoxM5 írta: | Kiinduló hozzászólás
Esetleg megoldható lenne, hogy elküldöd, felpróbálom rögzítés nélkül, csak ,hogy miként mutatna a gépemen, ha jó fizetek, ha nem tetszik visszaküldöm ! Ja és mennyi lenne egy márkatársnak az ára ?  |
Postán nem jó feladni, félek lesz vele vmi... Néha (kb két hetente) megyek Kecskemétre, tegnap is voltam. Nyilván fel kell próbálni, mert sosem lehet tudni, oda sem adnám ha nincs próba. Engem ne szidjon senki utána
Nem igazán akarok belöle engedni, mert az eredeti brutál pénz volt. A 36.000 szerintem csak a töredéke. |
Semmi gond, akkor ne forszírozzuk, találtam már az e-bay -on 110 euro -ért egy általam ismert cégnél, csak azért kérdeztem rá a tiédre, mert az előny az lett volna, hogy felpróbálható, de 30-nál sajna nem adok többet érte, ezért nem akarom az idődet pazarolni  _________________ E39 M5 Forever |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ArniM5
|
Elküldve: Szomb. Júl. 03, 2010 1:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ok, rendben. Érdemes venned többet vagy lemásoltatni. Ha kap az orra ütést vagy leér egy úthiba miatt az fog törni először. _________________ www.bmwvaros.5mp.eu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
madoxM5

|
Elküldve: Szomb. Júl. 03, 2010 1:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kiinduló hozzászólás | ArniM5 írta: | | Ok, rendben. Érdemes venned többet vagy lemásoltatni. Ha kap az orra ütést vagy leér egy úthiba miatt az fog törni először. |
Köszi, először mindenképp próbálni fogok, mert nem biztos hogy az én kék szörnyetegemen is jól mutat majd !  _________________ E39 M5 Forever |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|