BIMMERTeam Sopron - Fórum :: Téma megtekintése - Hibákat, észrevételeket az oldallal, itt jelentsd!
Tartalomjegyzék BIMMERTeam Sopron - Fórum
BIMMERTeam Sopron - Fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   Regisztráció/RegistrierenRegisztráció/Registrieren 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Hibákat, észrevételeket az oldallal, itt jelentsd!
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Honlappal kapcsolatos észrevételek/javaslatok/hibák
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
korpincs

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 02, 2010 7:56 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kiinduló hozzászólás
laca írta:
Hogy a carstylingra vagy más szerverre feltöltött képek miért nem jelennek meg, illetve tűnnek el később, annak több oka is lehet. Előfordulhat, hogy időközben törölte a feltöltő, vagy beállították a szervernél azt, hogy a képek máshol ne jelenjenek meg, ne lehessen társzerverként használni az oldalt.

Célszerű ezért a www.bimmerteam.hu/gallery oldalon a Felhasználók autói részre feltölteni a képeiteket és onnan belinkelni ide a fórumba. Így biztos nem fogy "eltűnni" később sem a kép a hozzászólásból. Smile
Nekiálltam ,de rohadt lassú a folyamat ,így abbahagytam. Smile
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Kenyi E46

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 02, 2010 11:00 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én is nekiálltam, de nem tudok linkelni a galériából Sad lehet velem van a gond, nem vagyok egy "héker" Very Happy
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Honlappal kapcsolatos észrevételek/javaslatok/hibák Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
13 / 13 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

oktuning.hu